Monday, December 10, 2012

sarang labah2

wahhh... rasa nya mcam dah berserawang blog aku ni. dah bertahun tahun x nengok nyer haaa.... bukan nya sibuk mana pun.... tapi malas nak update.. nak update benda terkini kang... ada jugak yang pegi sampai kan dekat family aku.. hahahaha.. tak ke haru jadi nya nanti... so better shut up. biar lah otak shj yang menyimpan nya... hihihii... kali ni aku nak story... tentang hobi baru aku ni. boleh d kata kan tiap bulan aku pergi bercuti. melawat island.. wahh... best rupanya hobi mcam ni.. dapat release kan kepala otak.. even tak buat xtvt berat.. tapi dapat release kan kepala otak yang sntiasa sibuk.. bila dapat tengok laut.. masyaALLAH.. nyaman nya..!! lega!! dapat lari dari tempat tnggal + kerja !!! betul la orang cakap.. semakin tinggi gaji.. semakin tinggi tanggungjawab yang kita nak kena tanggung.. dan semakin berat kerja kita nak kena buat. tapi... kalau gaji sikit.. tu yg tak sedap tu. nak makan.. nak beli brang keperluan diri pn tak bole.... bila gaji besar.. nak shopping tak pun relax pun tak de masa.. rindu nya masa study.. rndu nya... nak relax2.. tak pergi kelas.. tak payah pikir pasal cari duit.. susah rupanya nak mencari duit ni.

2 comments:

  1. bestnya! rasanya saya pun nak kerja sungguh2 dan dapat jadikan bercuti tue hobi... huhuh
    Amin... semoga tercapai...

    ReplyDelete