Sunday, April 29, 2012

new life ~~~

bermula nya 9 april bermulalah kehidupan baru aku.. jika dulu nya.. aku hanya seorang pelajar.. kini aku adalah seorang pekerja.. percaya tak aku dah kerja.. hehe.. alhamdulillah.. last week result sem lpas dah keluar.. ok lah bagi aku.. tapi target aku nak dekan.. tak de rezeki kot.. walaupun strategi aku sebelum ini tak menjadi.. bak kata orang.. setiap startegi harus ada banyak planning.. memandang kan strategi A aku tak berjaya... maka aku beralih ke plan B pulak.. hee.. oh ya... nbulan 6 ni.. aku ada kursus.. tuk ocompany sacretary.. aku kan nak tukar courses.. tapi tak boleh sebab tu dah masuk lain fakulti dah. tapi dengan ada nya plan B ni.. insyaALLAH.. akan berhasil... ngeh3... caiyok3!! oh ya.. sebenar nya aku nak crita pasal kerja aku nih.. sekarang ni aku ekrja di CIMB wealth advisors di taman tun dr. ismail... alhamdulillah.. aku happy n mula suka kan dengan kerja ni.. walaupun sbelum ni aku berjaya untuk menyandang executive di affin bank di menara chulan.. tapi bila pikir kan balik kena balik malam.. tuk tutup akaun.. susah bagi aku tu.. dah la tak ada transaport sangat arae situ.. tapi yang paling aku suka kat situ.. tempat kerja dia.. teramat exclusive.. bilik tuk aku cantik.. hehe.. menara chulan tu pun cantekkk.. haha.. adoihh... keselematan harus d pikir kan jugak. betol tak?? kerja kat sni.. ok.. aku ok lah kat sni.. lagi pun.. dekat dengan rumah aku.. di pelangi damansara condo.. bas pun depan rumah jer.. senang nak bergerak.. lagi pun.. kerja kat sini office our.. kerja nya pun banyak relax.. hahahahaa.. aku tak curi tulang okeyhh.... hihi.. kepada sesiapa yang rajin nak ke ikea.. sila lah melawat aku kat sni.. rumah aku dekat aje ngan ikea.. hehe.. aku sunyi sebenarnya kat sini.. tak da kawan.. almaklum lah.. aku ni kan susah sikit nak berkawan.. kena take time sikit.. then aku ni pulak susah nak percayakan orang... even orang yang paling rapat dengan aku.. ok lah.. nanti aku update lagi,.. nak sambung buat kerja sikit... huhu... doa kan kejayaan aku yerkkk... senyum2 selalu...

No comments:

Post a Comment