Wednesday, December 7, 2011

mr. strawberry hitam

Minggu ni.. genaplah 3 mnggu hubungan aku dengan mr. strawberry hitam.. hehe.. siapakah dia? Nma nya strawberry hitam. hmm.. dia ni.. aku tak pernah lg kan cerita ttg dia ni kan3..?? dia ni nothing special.. tp dia seorang yang understanding. Org yang betol2 paham aku dan tahan melayan kerenah aku yang kadang2 gila.. selain dari family aku hahaha..
Rupa dia? Hmmm hidung mancung.. kening lebat.. jarang senyum.. tp klau senyum pn.. mcm garang jer haha.. apa lagi ea? Mr. strawberry hitam ni.. aku bg gelaran kat dia sbb dia hadiah kan aku bantal peluk yang besar!!! Hehe.. pada mulanya.. nak tau sejarah dari mana datang nya strawberry hitam ni?? Dia penah cakap nk hadiah apa kat aku ea.. aku pun dengan selamba nya cakap lah nk strawberry buruk ( yang rosak). So dia cakap lah kacang jer.. bukan satakat buruk.. siap berkulat-kulat merah lagi.. aku dengan selambanya telan je lah janji dia tu. But b4 dia hantar aku balik jengka nih dia hadiah kan sebiji bantal peluk strawberry hitam yang ada bintik2 merah.. so.. sbb tu lah terjadi nya nama mr. strawberry hitam.

Mengikut planning aku lah kan.. this weekend kta org nk kuar dating.. tp last minute dia dpt urgent meeting kat Kelantan!! Hmm.. sakit hati pun ada jugak nih.. bengkek!!!! Hmm xpe lah tak de rezki kot nk jmpa dia kn..next time maybe.. sapa tahu kan2? Gambar?? Hmm.. x pyah lg lah kot buat masa nih.. dia tu tak hensem pun.. bg korg kan3.. haha.. tp bg aku dia ni bole tahan n hensem.. hahahaha..

No comments:

Post a Comment