Friday, October 28, 2011

semester break

semakin lama cuti semakin malas la pulak nak update ni ha... rasa mcam dah berserawang labah2 la pulak blog aku ni ha... tak tau lah nak cerita apa.. haha.. tengah kering idea.. ha... oh ya.. sekarang ni aku tengah busy ngn penulisan cerpen aku yang tertangguh sekian lama.. lama ker? ala 2 bulan lebih jer.. ok lah yang tu je lah kot aku nak update.. panas2 macam ni tak ada idea plak nak update.. haha.. k lah assalamualaikum... sampai ketemu lagi kita di masa akan datang... yer..

No comments:

Post a Comment