Wednesday, October 5, 2011

merepek

untuk menjadi terbaik.. tak semesti nya hanya dengan petikan jari jer. korang kena berhempas pulas. biar menitik peluh tu hahahaha... baru orang kata macam berhempas pulas kan.. jangan plak korang tu buat usaha nk menunjuk jerk. usaha bg yang berhasil lah... ye dak? sejak dua menjak nih aku suka guna perkataan ye dak. aku ni berjangkit dari sapa entah lah. hahaa... oh ya.. di bawah nih ada.. sikit2 gambar yang membuat kan aku gelak macam nak runtuh dunia.. haha.. time aku boring tahap gaban aku suka tengok gambar pelik2.. pelik??? bagaimana kah pelik itu?? haha... korang tengok lah sendiri...

p/s jangan pikir pelik2.. haha




alamak terpenyek suda hidung aku yang comel ni well.. si sial mana la pulok baling kat hidung aku nih!! agak nya ni lah kot dia kata hahaa

2 comments:

  1. hahhhaahhhaha....klakar2x...mun jgn jd mcm dlm gmbr 2 k:)

    ReplyDelete
  2. hahaha .. silap sasaran nak baling .

    ReplyDelete