Thursday, October 13, 2011

memoir skolah menengah


.
hai awk... cantik tak saya? kenapa awk plih org lain? sy ni x ckup cantik ker? sampai hati awk yer? mna ada pmpuan lain yg ada senyuman mnis mcm sy lg!! ( cuba tgk gmbar kat atas) cantekkkkkk kan3????

kali ni aku nak crita ttg memori yg agak memalukan tp.. good experienced to me actually.. haha

Msa program mhasiswa Ireland and united kingdom nyer program.. aku terpilih dlm program tu. So.. adalah sorg nih.. dia nih he have something special lah.. haha.. alah biasa2 je kot.. nma nya azad.. time tu mmg dia tu paling pemes lah. Haha.. rmai giler weh.. cewek2 yg suka suka sama dia.. haha termasuk lah aku wehh…
Mna bleh telepas kn.. wahaha.. tp kan.. time tu. Aku rsa mmg lah aku ni gila2 kn.. tp akubtol2 tak sangka.. aku boleh se berani tu.. nak tau aku buat apa? Msa mlm perpisahan tu.. aku offer nyanyi..
NYANYI!! korg bleh byang kan tak?? Aku pun tak tau lah kna pa lah time tu aku.. ni.. haha.. bleh dpt kberanian nk nyanyi atas stage.. nk tau aku nyanyi lagu apa? Ha !!
My baby you..... mcm tak percaya kan?? .. lepas nyanyi tu.. msa aku trun stage.. haha.. aku pn cam tak percaya aku nyanyi atas stage.. first time aku nyanyi.. kat atas stage.. uishh… mcam mmpi pun ada.. smpai kan ada kawan2 aku yang cakap. Ehh betol ke munira yang nyanyi?? Smua org tak percaya wahahaahha.. time tu.. mmg tebal muka lah wehhh.. haha.. malu nya... kenapa lah aku macam tu..

Tp lepas program tu… aku ngn dia still contact lg lah. Pkai email jer.. nk call mahal sgt kan. Kat Cardiff.. mati lah aku.. so kta org amik jlan mudah n jimat kos.. email jer.. kan senang .. haha

Tp tak lama lepas tu. Aku lost contact ngn dia.. 2 thun kemudian… lepas dia abis blajar. Thun ni ah jugak.. aku dapat email.. dia da abis blaja.. hehe.. time tu.. hmm.. xda rsa apa2 pun.. sbb tba2 je kn blik msia. Send kat email lama aku.. haha.. mcam klakar la weh time tu.. aku nyanyi.. x leh blah btol..
Td aku sempat chat ngn dia kat fb.. haha.. tiba2 tringat blik aku msa nyanyi tu. Comot gila weh time tu... malu aku nk tunjuk gmbar.. nnt msti korg gelak terkangkang2… hahaah.. so aku amik jlan mudah.. tak payah la nk tunjuk gmbar yg pelik2… nnt masuk blog serius plak kn.. haha… k lah wehh.. smpai sni je lah aku entry aku.. nak sambung blik memori time aku nyanyi tu haha.. malu gila bangang…

No comments:

Post a Comment