Sunday, October 2, 2011

jaga lah hati sesama manusia...

topic aku mlm ni... aku rasa macam nk plempang orang ja hahaha yelah.. sapa yang tak sakit hati wehh.. alang2 nk bergurau pun pandangkiri kanan dulu lah.. ingat aku ni kucing ker yang bleh kau pijak suka hati.. nak aja aku buat something.. wahahah...alamak perangai hantu aku dah keluar lah plak.. adoihh...
its ok.. aku da jadi baik sekarang nih jangan risau lah.. hehe..

kadang2 susah jugak kalau jadi baik ye dak? orang selalu sangat nak cari peluang nak tindas.. aku pun pelik la. time aku jadi jahat tak ada la pulak kan.. haha.. dugaan lah ni yer dak?
tpi nasihat aku la kan.. kalau nak bergurau pun agak2 lah.. jagan nak merendah kan orang suka hati.. kalau kau tu superb giles2 bangang tak pe gak weh. ha.. tengok aku dah mengutuk la pulak.. adoihh.. jahat pulak tangan ni nak menaip macam tu. hurrgghh...

kepada kawan2 di luar sana.. jaga2 lah mulut korang.. jangan sampai aku terlampau kecik hati hinggakan aku hirau kan korang. tapi kalau korang nak macam tu its ok lah kan.. aku paham.. tapi aku rasa aku boleh bagi pengajaran yang membangun kot dekat orang yang macam? haha.. ha... idea nak mai dah ni.. dia mai dah.... tunggu lah.. hihi..





kan dah naik misai jahat aku nih hahah... bukan senang nak bela misai macam nih.. hebat pak cik nih yerk dak? haaha..

9 comments:

  1. AWIE OMAR dah follow blog ini. TQ jugak komen kat blog sy aritu k.

    ReplyDelete
  2. o ok.. hehe.. xde hal lah... stakat komen2 skit je pn.

    ReplyDelete
  3. mun mun... klakar ar misai pakcik botak tu.. leh naik ke atas.. hahhaha... jom follow me back... ^_^

    ReplyDelete
  4. haha.. klakar kan? nk bli lah misai mcm tu.. haha.. i'm done following u..

    ReplyDelete
  5. hahhahah.. jngn awak... bahaya .. nanti larik semua owng bila tengok awak guna misai macm tu.. hihihihi

    ReplyDelete
  6. skali skala nk unik kn.. da xde idea dah nk unik mcm org lain.. bhahaha...

    ReplyDelete
  7. NICE BLOG...TQ SBB MSUK BLOG PAKJOE..NNT PAKJOE AKAN LETAK LG TIP2 PASAL BLOG SABAR YE

    ReplyDelete
  8. thnx pak joe sbb sudi mlawat blog sy yg serba kekurangan nih hehe

    ReplyDelete