Friday, September 2, 2011

lelaki




sedap tak?? sedap kan?? bagus2.. haha.. sebenar nya.. di tengah2 mlm ni.. aku lapar ayam panggang.. sbb tu aku post gmbar nih.. nk bg korang terliur sama.. haha... terpesong la plak.. the main point yg aku nk cerita tu hari ni.. hehe.. ok2..




korg pernah suka kat some of celebrity tak?? aku rsa mmg smua pmpuan kat sna pun macam tu kan.. aku pn macam tu.. hahaha... kali ni.. aku nak post tentang org2 yang aku tringin sangat kahwin ngan dia org tau !! hahaha... angan2 je lah wehh... memang tak kan dapat pun. dulu2 masa skolah.. orang lah yang 1st skali aku suka..tengok lah kat bwah nih.. haha.. ahmad izham omar...















yang second ni pulak.. memang kecik molek ehh.. heheh... ally iskandar.. nk tau sbb apa aku sukat kat dia? sbb aku ni kan minat lelaki yangg dkat2 sma tggi dengan aku.. aku ni kan pendek.. haha.. sbb tu lah aku minat kat dia.. ha...























yg ketiga nya.. hmm ni mmg ahli sukan paling hensem pnah aku tgk.. hmm.. hemsem nya.. azlan iskandar.. hehe.. mcam kucing parsi plak aku tgk.. hahaha...












lelaki yg ke empat yg aku suka adalah.. SHARNAAZ... hahah.. lelaki nih yang paling3.. aku suka.. haha.. ensem tak!! sapa yg ckp x hensem. memang nk kna sumbat lesung batu dalam mulut.. hahah.. hensem kan???!! mcam.. benda yg x dpt nk d gambar kn lah.. haha.. yg aku tau dia hensem.. tada........
















yg kelima nih.. group artis bru.. kumpulan forteen.. aku yg semua skali.. empat2 org tu skali.. haha.. tamak tak?? alahai.. angan2 jer. xper kot.. haha..
yg pling fevret aku.. ridzuan tu.. sbb dia comel.. dah la kecik.. haha. kn aku da cakap aku nih suka lelaki yg sama tggi dgn aku.. hahah..
nah tengok lah pic dia org nih.. kot2 la korang berkenan ke kan.. moh la kita bermadu la yerkk.. hahaahah









ha.. yg last nih.. hmm.. ce korg tengok betol2.. haha..










kenal ker? haha.. mungkin x knal kot.. sbb ni pencuri hati.. aku da wat report dah.. tp dia still x nak pulangkan.. hmm biar kan je lah ek hehhehe..

No comments:

Post a Comment