Thursday, September 22, 2011

final !!

final exam wehh.. haha.. esk aku 1 st paper.. tp smpat lg kn.. nk mengupdate blog.. pdahal b4 this liat berbenor nk update nya.. haha.. mlam ni.. pnas la plak kan blik nih. aku pn tak tau la wehh.. nk taip apa ke benda kat sni.. hmm.. snang cite.. korg doa kan lah utk aku esk nih yer. doa tau.. doa bg aku dpt cemerlang lah.. klau bleh.. doa yg baik2 je tau. jgn dok gatai doa yg plik2.. x baik nok...

oh ya.. d kesempatan ini.. aku harap.. smua kwn2 aku. yg kenal aku ni kn.... gud luck yerk. jgn bwak toyol.. x adil bg yg jujur..
study weh!!! study!! study!!
( ckp org.. tp.. aku nih haha.. study lah jugak skit2.. moga2.. apa yg aku usaha kn ni.. setimpal dgn apa yg akan aku dpt nnt...







x pnah la plak aku study smpai jd cm ni... sbb.. klau aku ngntuk.. aku tumbang jer sbelah kiri aku.. .. kn katil aku kat sbelah meja study jer.. apa susah.. klau ngntuk tdo kat katil je lah.kn3... jgn biar kn bdan kita x slesa smasa tdo.. x bleh la nk zalim kat dri sndri.. bdan pn pnat jgak kn.. klau korg korg nk zalim kat org lain xpe lah. tu hak korg. hahahah.... jgn zaliim kat aku dah la.. hahahaa.. bongekkkk.. btol lah. k lah nk tdo la woi... ngntuk.. esk ni final exam.. korg xpa lar.. xda paper.. yeker? haha.. ikut suka mu lah.. smoga.. apa yg d papar kn di sni.. tdk menyakiti mana2 pihak.. hehe.. assalamualaikumm!!!

Tuesday, September 20, 2011

org yg baik utk yang baik... hmm...

mungkin aku belum cukup baik.. untuk bergandingan dengan nya.. mungkin aku tidak cukup sempurna di mata nya.. mungkin aku ini.. tidak tercipta untuk nya. yeahh!! ini lah yang sebetol nya ayat kot.. tapi aku rasa ayat lagi satu ni.. lelaki yang baik hanya untuk perempuan yang baik.. dan begitulah sebaliknya.. ada lah lebih ideal kot.. haha.. aku pn pelik.. tp.. aku ni bukan lah insan yang sempurna untuk mempertikai kan rahsia jodoh ini yang hanya di ketahui oleh yang maha yang kuasa.. aku hanya lah insan biasa yang tidak punya apa2.. aku hanya lah aku.. tapi.. sekarang ni.. aku dapat rasa kan hati aku sedikit tercalar.. sudah berkali2 aku pohon kepadaNYA.. agar lenyap kan lah A dari kotak minda aku.. aku hampir berjaya.. sehinggalah aku ketahui si dia menyntai orang lain.. it was so.. hardest thing to me.. to watch the person that we love.. love someone else.. ya TUHAN.. aku tidak sekuat itu untuk menempuhi semua ini..

pabila sang hati mula mencinta..
ingin di luah kan
tapi.. takut..

pabila sang hati mula mencinta..
kata2 cinta tertakuk di bibir..
takut untuk di hembus kan..

pabila sang hati mula mencinta..
aku hanya berdiam..
hati meronta2
ingin menghembus api cinta

pabila sang hati mula mencinta..
akal mula mengatur langkah..
api harus di hembus..
tak ingin terus membakar di dalam
kotak hati lagi..

pabila hati mula mencinta..
api mula membakar sukma..
api di hembus perlahan2..
tapi

api itu terus terpadam..
tak terlihat abu nya..
di saat..
hembusan yang pertama..

keras nya hati mu.. betapa diriku terus mencuba..
akhir nya aku tak berdaya..
meroboh hati mu yang
ingin kan kesempurnaan harta duniawi..


hingga kini.. aku terjelepuk.. dan terduduk.. sukar untuk aku mencari tongkat untuk bangun.. aku menanti huluran tangan.. di sukma ku.. terus mendoa kan mu untuk ingati aku senantiasa..




wahh.. malam ni aku jiwang lah wehh... hhaha... tp ni lah yang betul2.. aku rsa.. hati aku hancur sekali lagi.. dah lah.. skrg ni nk study la plak weii.. haha.. final !! final !! gud luck yer kpd kwn2 yg tgh final skrg nih... do the best la weh.. jgn lupa doa kn aku ! haha.. ( paksa nmpk.. haha) jgn la gelak kat aku... bila bca post nih.. malu la plak.. haha... mcm kna baling ngn taik plak.. huarrgghh.....~~!!

Saturday, September 10, 2011

adakah anda gila??

topic hari ni.. ialah GILA... tau tak apa itu gila? gila adalah.. satu penyakit.. hm.. korg rsa korg gila? adakah kadang2.. korang rasa korang gila?? haha.. hanya anda sahaj yg tau..
tapi aku nak buat pengakuan.. kadang2 aku ni gila la jugak.. bukan gila yg mcam kat dlm hspital bhgia tu.. hamboi...

kdang2 je lah aku rasa aku nih gila... haha.. bkn selalu pn.. sbb kadang2.. aku slalu ingat bnda sekeliling aku nih hidup.. ada perasaan.. mcam.. mkana ker.. ank patung ker.. haha.. apa2 benda pun.. yg seangkatan dgn nya.. yang bergelar benda... haha.. tp aku tak se gila abidah n fatin amanina.. hahhhahahhha.. sorry yer.. ter sebut nma korg pulak.. aduhh.... haha... jgn marah.. moh la kita smbung mkn m&m.. hmm.. sdap ni wehh... rugi xmkn... sdap weh.. hahah....

Friday, September 2, 2011

lelaki




sedap tak?? sedap kan?? bagus2.. haha.. sebenar nya.. di tengah2 mlm ni.. aku lapar ayam panggang.. sbb tu aku post gmbar nih.. nk bg korang terliur sama.. haha... terpesong la plak.. the main point yg aku nk cerita tu hari ni.. hehe.. ok2..




korg pernah suka kat some of celebrity tak?? aku rsa mmg smua pmpuan kat sna pun macam tu kan.. aku pn macam tu.. hahaha... kali ni.. aku nak post tentang org2 yang aku tringin sangat kahwin ngan dia org tau !! hahaha... angan2 je lah wehh... memang tak kan dapat pun. dulu2 masa skolah.. orang lah yang 1st skali aku suka..tengok lah kat bwah nih.. haha.. ahmad izham omar...















yang second ni pulak.. memang kecik molek ehh.. heheh... ally iskandar.. nk tau sbb apa aku sukat kat dia? sbb aku ni kan minat lelaki yangg dkat2 sma tggi dengan aku.. aku ni kan pendek.. haha.. sbb tu lah aku minat kat dia.. ha...























yg ketiga nya.. hmm ni mmg ahli sukan paling hensem pnah aku tgk.. hmm.. hemsem nya.. azlan iskandar.. hehe.. mcam kucing parsi plak aku tgk.. hahaha...












lelaki yg ke empat yg aku suka adalah.. SHARNAAZ... hahah.. lelaki nih yang paling3.. aku suka.. haha.. ensem tak!! sapa yg ckp x hensem. memang nk kna sumbat lesung batu dalam mulut.. hahah.. hensem kan???!! mcam.. benda yg x dpt nk d gambar kn lah.. haha.. yg aku tau dia hensem.. tada........
















yg kelima nih.. group artis bru.. kumpulan forteen.. aku yg semua skali.. empat2 org tu skali.. haha.. tamak tak?? alahai.. angan2 jer. xper kot.. haha..
yg pling fevret aku.. ridzuan tu.. sbb dia comel.. dah la kecik.. haha. kn aku da cakap aku nih suka lelaki yg sama tggi dgn aku.. hahah..
nah tengok lah pic dia org nih.. kot2 la korang berkenan ke kan.. moh la kita bermadu la yerkk.. hahaahah









ha.. yg last nih.. hmm.. ce korg tengok betol2.. haha..










kenal ker? haha.. mungkin x knal kot.. sbb ni pencuri hati.. aku da wat report dah.. tp dia still x nak pulangkan.. hmm biar kan je lah ek hehhehe..