Monday, August 29, 2011

university waikato, NZ

sepanjang semester nih.. aku fikir.. apakah agaknya yang aku harus lakukan.. sbab.. hari tu.. aku dapat offer letter from waikato university kat new zealand.. unbelievable rite? haha.. dlu maybe lah aku pnah apply guna result trial spm kan. tapi.. x tau lah plak.. bleh dpt.. during summer foundation.. then smbung degree bln 2 nih.... bac. in finance.. hmm.. klau nk apply JPA scholarship.. mmg x lah kan nk dpt nya.. dah la rules dia makin ketat gila skrg nih.. nk yg straight A.. time spm.. haha.. waikato university pun da offer tuk course ni.. scholarship sir edmund. mmg la x tau dpt ke x kn. tp.. nk pegi sna.. adoyaii mahal kot.. haha.. mana lah aku nak cekau duit wehh.. kalau aku pegi 2 3 ar x pa lagi.. ni klau dah stay kat sna.. mak aii.. makan pasir aku wehh.. mati ar.. klau xde scholarship.. mak aku pun cakap.. klau study kat sna susah.. klau jd apa2 kat parents aku kat sni.. susah aku nk blik sbb jauh sgt.. hmm.. susah jugak tu.. pape pun.. aku nk siap kn esei tuk scholarship tu.. klau dapat.. hurmm nnt lah aku pikir kan lg..

No comments:

Post a Comment