Sunday, February 13, 2011

sejenak di legend hotel.

hotel tu bg aku ok lah.. selesa. ala.. lupa nk tgkap pic aku kat situ. sbenar nya kn.. aku g kl ari tu.. sbb ada seminar ckit.. mula2 tu aku stay ngn kaum kerabat aizat. dia org tu baek sgt. ske nyer.. hua hua hua.. tp dia org tu mmg sporting lah hehe. then masa aku nk blik mlm ahad neyr plak.. tetiba tiket plak abis.. nk kol aizat suh patah balik ami aku.. tak sampai ati la plak. sbb mula2 tu dia org ckp ada meeting.. segan la plak aku nk suh dia patah balik kn.. then aku pn wat kputusan.. nk stay kat legend hotel jer. rm250 per night.. bg aku ok lah tu huhu. then aku dpt lak msg dri aizat dia suh aku g tau dia.. lau da naek bas g lah dia. caring berbenor yerk mamat nih. hehe.. tp mmg btul pn... mula2 tu aku ingat nk tipu dia. ckp yg aku da naek bas dah. mmg2 time tu aku nk ckp cam tu. siap practice lg. tp yg kuar nyer. aku i'm said the truth.. mmg brasap lah aizat time tu. dia marah sbb x g tahu dia. mmg time tu dia risau gila2 lah. aku mmg rsa bersalah yg teramat sgt. lepas dpt thu yg parents pak sedara aizat tu dpt tau aku stay kat legend hotel.

aku pn x thu lah nk jawab cam ner.. mmg aku takut sgt2... aku tkut dia org mrah , kecik ati, smua nya bersarang dlm ati aku. i'm so.. sorry aizat.. n fmily...

hurmm.. aku pn mmg x nk smua ni terjadi. tp bnda da lepas kn. huurrmm..bnda pn da nk jd.. tp pape pn.. terima kasih sgt2.. kpd aizat sekeluarga. nnt klau sy rajin sy g mlawat kalian lah yerk. hehe....

haa.. msa kat hotel tu aku terserempak dgn tengku hussein. dia nih ank sorg pengimport brangan mewah terbesar m'sia. pergghhh ensem nya x ter kata lah. mmg terpegun lah nmpk dia tu. hehehe.. rupa2 nya blik dia sbelah blik aku je pn.. dia g smbut besday die kat hotel ngn gf die. aku tgk kat fb td. kat blik hotel tu jer.. hee.. da kntoi..

tp berbalik ke pada cerita aku td.. aku btul2 rsa bersalah. papehal. lepas nih. aku jnji aku tak buat cam ni dah. aizat pn da jnji ngn pak sedara dia tu. makesure aku btul2 naik bas lepas nih. kesian dia.. dah la kna marah ngn pk cik dia sbb tak antar aku smpai dpn2 bas. dah la time tu fon aku plak abis betri. dgn kedit x de plak an.. aku ni da la tkut skit. bla tgk kat tepi2 jln tu ada mat bangla. lg la aku tkut. so aku tggu je lah smpai pg esk nyer tu.. g tpup. then bla aku da on fon. bru lah bertimbun2 msg yg aku dpt. 22 misccall dri aizat. sorry aizat.. hurmm.. ira jnji x wat dah pas ni.. ha.. nnt ira bg yerk bju dri s'pore tu kat ejat.

No comments:

Post a Comment