Tuesday, February 8, 2011

library punya kisah...

aku ingat lagi.. ha.. ari tu b4 raya cina.. my mom suh aku g lib. study. hurmm aku pn dgn pnuh semangat membara. cewahh berjalan kaki g amik cab. hehe.. driver x de.. haha.. kesian kan? smpai nyer d library kangar. yg mnjd plihan hati aku.. hehe lepas cari buku law. ha.. n jumpa pn.. aku pn g photostat... ha.. nk bwak blik.. sbb ada notes yg cntek.. yg boleh wat aku paham la kn.. then.. msa aku bru.. nk khusyuk la kn.. huhu.. ada la 1 study group ni.. ari tu aku dpt 1 moral value dr dia org.. ha.. bgus kn aku nih? hahahaha...

ada la sorg geng dia org nih. ajak kawan dia g jln2. dia org ni bdak pmr.. smua da stuju dah. tp cuma sorg jer yg x stuju sbb tkut mak dia marah.dia pn g tau lah kat kwn dia org nih.. yg dia tu kna blik x lebih dr kul 3. tp geng2 taik kucing dia yg len ni ajak dia blik kul 5.. ( tgk tu.. ajaran sesat nih , kpd d luar sna tu.. jgn amik dia org ni sbg bini..) nak d jadi kan cerita.. kwan2 dia pn ckp cam ni.. :

1- hang nk p mana blik awal-awal ni...
2- aku takut mak aku marah. aku mai library ni pn x ckp kat mak aku. dah la cikgu bg kta blik awal stengah jam. la ni dah pkul1.30 dah.
1- ala.. ang ni tak reti la.. hishh.. tipu je lah mak ang.. bkn susah mna pn. tu pn nk kena ajaq ka?
2- aku takut la....bla ... bla....

pastu a.. kwn2 die ni cite lah.. nk g mna tah. ala.. dlm kawasan kangar ja pn.. huhu.. abih kuat the store tu je pn.. x tau la plak kn.. kot2 bdak2 ni tau mna2 tmpat remaja2 mcm dia org tu kn.. al mklum lah.. aku ni kn da dewsa...hahhahahahahaha kan99???

lepas tu yg sekor nh pn stuju lah haa... selpeas d mkn umpan... tak guna punya kawan. ada ka ptut ajaq kwn dia menipu ish2.. kecik2 lagi dah pndai... nak kna tampaq dai ni... haha..

No comments:

Post a Comment