Tuesday, February 1, 2011

crita baru huuu..

cerita cinta yang aku nak tulis kali ni.. adalah mengenai.. heheheh cerita cinta baru aku. aku baru jer knal someone nih. hurmm mula kenal dlu.. aku tak lah berminat sangat. tp lepas aku thu yg die ni ada minat yg sma mcm ex bf aku yg dlu tu.. hurmm.. aku pn mula lah tertarik skit.. then.. kami pn kwn lah..
haa.... parents aku nih bleh plak caye kat dia.. hurmm ni yg wat aku mrah nih.. kwn2 sbelum ni yg aku bwak blik umah smua x bekenan.. tp yg sorg nih die org suka pulak kn.. pelik jugak aku. x pe lah. hurmm.. tp aku rasa kn.. hubungan aku ngn budak nih x kekal lama lah.. hurmm.. tp aku suka kat dia.. dia pulak menyepi jer... n sorang lg nih.. mengharap kn aku. aku tak nak kat dia.. sbb die tu sama umo ngn abg ngah aku. lg pun aku takut kat die tu.. dah la coach muay thai n keje kat management BNM. ha..
xnak lah. kang dia blasah aku mati lah aku. eeii menyeramkan tul la..

xper2.. cool.. ok.. hehe.. mungkin.. dia nk kna ajar ngn aku dlu lah kot.. sbb kwn aku ada lah advice kat aku.. suh aku wat mcm aku wat dlu2 nk bg die tu sedar skit kn.. nnt aku akn pertimbang kn cam ner.. heheehhe.. tp aku syg kat die.. ntah la..

tp lepas borak ngn sorg kwn aku yg baru nih.. aku mula sedar aku ni terlampau menaruh harapan yg tinggi.. mngharap yg belum pasti. so.. moral nya d sini.. aku harus ubah pemikiran aku. aku tak harus jd sebegini. kenapa sebelum ni aku ok jer.. tp yg kali .. aku trus jtuh.aku rsa aku tak bleh hdup tnpa dia aku btul2 rsa kehilangan n sunyi. kenapa??????? muahahaahaha.. mcm org gila plak rsa nya.. haha..

die plak senyap jer.. menyepi.. aku pelik. klau nk main2 ckp je lah.. x payah nk layan aku cma ni. yg aku ni plak.. cma ner lah bleh g cair kat jntan nih.!! hurrgghh... mmg aku silap lah kali nih. aku betul2 silap.

tp lepas aku ckp ngn aku yg sorg nih die menyedar kn aku. bhawa F ni bkn lah seglanya. so.. aku msti wat something..

No comments:

Post a Comment