Tuesday, January 11, 2011

blah la kau.. busuk !!!

apa prasaan korang kalau orang yg korang tolong selama ni . tinggal kn korang macam tu jer??? korang susah dia biar kn korang terkontang kanting macam lipas jatuh dalam loji kat klang?? klau bleh nak aje aku cekik orang yang macam ni mati d tgn aku sendiri. huh!! ala.. aku tgh bayang kan jer..
sbb terlampau geram sangat. dengan perkara2 yang macam ni lah kepercayaan aku dalam persahabatan mula terhakis. mulai hari ni. tiada lagi nilai sahabat dalam hidup aku. satu perkara baru dalam hidup aku. dan aku yakin aku boleh harungi semua nih.

haisshh rsa x puas ati aku x tabis lg nih.. xper2 aku nk cite gak nih. ade la sorg minah nih.. selama nih. aku ade la gak tolong die. mula2 tu aku mmg harap kn dia lah yg akn menjadi sahabat aku. xper2. dkat setahun lebih la jugak..hurmm.. lama2.. aku dpt rasa kan yg die suka n happy bila aku teman kan dia. tp bg dia bila aku sorg2 n i'm really2 need someone. mungkin aku tak sama macam kawan2 dia yang lain. yelah dia lebih banyak luangkan masa dengan dia org. dan hanya nampak aku bila tak ada dieorang tu. korang ni paham x apa yang aku cakap nih?haha

xper2. lantak korg lah nk paham ke x. yang pnting aku taip jer apa yg terlintas d ati aku yg pnuh berselirat nih. xpa2. dia yg mula kan dulu. biar aku yang terus kan. aku akan balas balik. lepas ni aku tak kan toleh ke belakang lagi untuk tolong dia. melainkan melibatkan oranglain . dan memerlukan perungkaian yang pelik hurmm apa yg aku merapu nih? fening2.. esk aku nk g library sapa nk ikut??? hahhaha.... jom2... klau nk tau.. esk adalah kali 5 aku g library uitm pahang ni. sepanjang aku belajar di jengka yg inda permai nih.. hahahaahahahaa hebat kan2??

No comments:

Post a Comment