Saturday, November 20, 2010

no. diri 1: no. elemen:1


matahari:
kita semua yg berada di muka bumi pasti mengethui segala aktiviti yang berlaku di muka bumi ini bergantung kepada matahari, dari jarak 148 800 000 Allah telah mentakdirkan cahaya matahari menyirami kita secara tetap supaya kehidupan dapat di terus kan. orang yangdi lahirkan di bawah aspek matahari, akan terus kukuh berada di tempat nya. mereka akan terus memegang tanggungjwab untuk terus menyumbang ke arah kebajikan, oleh itu sesetengah dari kalangan lebih menyerlah dalam bidang politik dan sebagai pegawai tinggi kerajaan.

nombor yang menggambarkan matahari ialah 1, 10, 19, dan 28. sesiapa yang lahir pada tarikh ini mungkin dapat mengecapi kejayaan awal seperti menjadi ketua kelas. kapten ataupun ketua pengawas. begitupun jika mereka tidak berminat untuk memimpin.. akan ada segelintir pengikut tetap yang akan memilih mereka sebagai pemimpin..

bagaimana pun orang yang lahir pada 28, mempunyai sedikit rasa rendah diri , mereka memandang rendh kepada keupayaan diri, jika nama mereka harmoni dan sesuai dengan no. alam mereka akan memperolehi semua kemewahan.

2+8+1+1+9+9+1=31=3+1=4
orang yang lahir pada 1,10,19, dan 28 dan mendapat nombor 4 dari keseluruhan hari, bulan, dan tahun lahirnya, mereka tergolong di bawah pengaruh uranus, tinggi, hebat serta berambut ikal. serba boleh dan tahu tentang segalanya, walaupun berminat dengan hal yang berkaitan dengan hal seks. tetapi mereka tidak melakukan perkara yang tidak bermoral. mahu mengubah dunia dengan syarahan dan hasil penulisan mereka. menyatakan cetusan fikiran mereka dengan berani , jelas, dan jujur, tidak boleh diam
dan sering mencelah dalam perbincangan,

tidak mudah percaya kepada akan apa yang orang lain kata. dan akan bersemuka dengan sesiapa sahaja untuk emncari fakta. hanya setelah minda mereka yakin. mereka akan bersetuju dengan apa sahaja. mereka ingin menerajui kehidupan dengan keikhlasan.
benci kepada kepura-puraan dan orang yang bermuka-muka. baik terhdap kawan2 dan ini yang membuatkan mereka lekat kepadanya. akan menghindari sesiapa jua yang tidak di sukainya. biar pun tidak menunjuk secara jelas.. tetapi mereka akan menjauhi secara halus.bijak, dan menunjukkan minat dalam bidang agama, astrologi, drama, seni ukir, dan sebagainya. yang berkaitan dengan kehidupan. mereka sering mengumpul maklumat berguna, malah semasa mereka bekerja juga mereka akan menjalankan perniagaan.

seorang pemidato yang baik, mudah menyinar dalam bidang politik. minda tidak pernah rehat kerana selalu memikirkan sesuatu, kerana orang lain mereka mungkin terlibat dalam masalah, dan susah kerananya. dengan Kurniaan ALLAH.. mereka akan terlepas dari setiap bahaya besar, terkenal dan di kelilingi ramai, amanah dalam soal duit dan kepimpinan mereka di akui. ramai di kalangan mereka ini di temui sebagai pekerja bergaji, begitu juga dalam bidang perniagaan,

memperolehi pendapatan mewah melalui syarahan dan penulisan. juga berupayamembentuk kekayaan menerusi industri logam, perabot, perubatan serta pengankutan.


sesuai kanlah nama anda... munira.........

No comments:

Post a Comment