Monday, November 15, 2010

cuti sem da start....

hurmm.. cuti sem dah start dah.. aku pn dah slamat blik perlis.. rndunya tilam empuk ku.. wahh.. haha. dah 2 ari aku blik umah ni.. boring la plak.. aku habis kn msa petang aku dgn kuar jmpa member2.. kta org pegi jln2 smbil mengimbau kenangan msa sekolah dulu.ari sbtu ari tu.. aku keluar dgn wiwin n dila. pasangan yg dah bertunang tu.. kami mkn2.. ronda2.. lepak2 kat tepi pantai.. wiwin sanggup dtg dari penang. wahh.. aku salute ah kat kau win. anyway.. thnx.. sbb sudi teman aku n dila kuar jln2. maybe dia takut kalau dila kuar ngn aku.. peluang tuk dila nak gatal bsar.. haha.. yela.. kita org nih kn suka kacau2 org. cari pasal ngn budak2 laki.. n then.. kita org slalu main sape dpt ngorat sorg boy nih. mkn mnum d blanja.. hurmm.. heheheh... ala.. tu dlu.. tapi sekarang pun apa kurang nya. tapi sikit2 je lah..

semalam ari ahad ptg aku kuar g kangar ngn ank buah aku. hehe.. ade la beli brg skit..
ari ni.. aku nak kuar.. hurmm.. dgn aizat. hehee.. kta org slalu jumpa setiap kali cuti sem. slalu la jugak. kta org x penah lost contact. dia byk bg tunjuk ajar kat aku. seingat aku lah. lelaki yang selalu mengingat kn waktu solat aku adalah aizat. tak penah aku jumpa lelaki mcm ni seumur hidup aku. aizat baik. parents kta org pun saling kenal2. aizat ni simple. x ske brg branded sgt.. dia nk jd se simple yg boleh. muka dia. x la ensem sgt.. tp sdap mata memandang..

kalau nak tahu.. type lelaki yg aku suka adalah lelaki nerd. bg aku org mcm ni.. mmg comel. ramai kwan2 aku cakap taste aku ni x bleh blah.. sampai ati korg.. haha.. nak wat cam ner.. dah aku tertarik ke arah tu... haissshhhh... tapi ramai yg tengok majoriti org aku kuar smua stylo.. tp hati tak penah tertarik pun kat dia org. aku just suka tgk jer.. tak lebih dari tu. bagi aku.. lelaki nerd ni.. tak tahu lah nk cakap per.. haha.. mmg aku suka.. slalu nya.. klau aku suka kat sorg laki nerd nih.. aku tak kn ckp aku suka dia.. biar lah diam2 suda.. tp.. ada lah sorg nih.. walaupun aku just perhati kn dia.. nama nya farhan. dia adalah seorang lelaki nerd. aku akui aku suka dia.. kwn aku plak.. p ckp kat dia.. hishh.. bocor rhsia aku.. malu la.. hihihikk.....

tak pe lah.. diam2 suda k.. di sebab kn hidup aku sunyi.. aku kaur tiap petang.. ala bukan balik lewat pn.. pkul 9 je pun.. aku da tak jahat cam dulu dah.. hehe... dulu bleh la pkul 12.30.. kul 1... skrg nih.. nk blik awal skit lah..
esk.. aku.. tak kuar kot.. sbb nak buat kek coklat. n ketupat. hehe.. jgn igt aku x pndai wat semua tu.. haaa.... tgk kaki lah werrkkkk haha

tentang prancagan aku nak pergi gopeng tu... aku rasa terpaksa di batal kn kot.. sbb mak aku x kasi la brader.. huhu.. xper2.. aku tukar.. aku rsa nak pergi tioman lah. nak pergi ngn kwn aku lah.. heheh.. sape?? rahsia.. nnt ada org marah.. haha.


ok lah nak bersiap2 nk kuar nih.. tata... klau rajin nnt aku update lah pape nnt ea.

No comments:

Post a Comment