Sunday, December 6, 2009

hobi bru

ha !!!! nk thu x ape hoby bwu aku lepas azman pergi india?
sjak itu... aku start chatting.. skunk ni... aku dpt ramai kwn bwu... shamer. nelly, natra, azri, erwan.. tp dia owg x knal sape aku..aku wujud kn satu identiti bru utk chatting, name bru.. email baru.. n sume tman chat aku akn dapt email bru aku ni.... email mengenai aku yg sbenar d rahsia kn... aku x nk org thu sape aku... nnt dia org akn amik ksempatan..


ha !!! satu lg... aku nk cite ni.. mase dlu kn kat hotel u.... ade la.. sowang house mate aku ni... die ni mmg jeles gler2 kat aku... aku x thu ape salah aku...die ade ckap aku ni ade segala gala nya... tp itulah pndangan org kat aku slame ni.. dia org x thu cam ne khidupan aku.. aku dhaga kn kasih syg.. family yer... bkn lelaki.. skarang ni aku x terfikir sgt ttg cinte ok dear...
semua yg aku pakai..menunjuk kn diri aku... aku ni x sexy ... but
im a simple person.. tp dress aku ni... ikut trend jgak la... hehe.. aku ade byk gaun.. utk ke party or majlis formal... tp d sebabkn aku ni jrang kuar party..... aku kluar pun klau majlis tu... sesuai x dgn aku.. tp biasa lah kn..da name pun party.. alkohol mesti ade... klau ramai yg mnum sakan... air setn tu... aku pergi dlm setengah jam je la... slalu nye cam tu lah.. aku x kn pergi lame2 nnt aku pun mnum skali... hahaha... dah name pun air setan... mesti setan nk swuh kite rase same kn....so... aku smpan gaun2 aku tu dlm wardrobe lau aku tingin nk pkai sgt... aku pkai mase nk tdo.... hahaha... x pun mase nk study kat dlm blik.. ha... bleh pkai jugak kn...
mesti ramai yg ingat gaunn mesti sexy kn.... hahaha salah.... aku plih gaun yg jenis lengan pnjg n labuh... klau kat bhgian leher tu klau nk luas pun ikut ar... nnt aku pkai tudung.. style aku ar....hehe besa ar... rilek ar bro... kbnyakan gaun aku ni colour purple.. coz aku suke purple.. apstu gaun aku ni... ni mesti ade butir2 mutiara @ labuci@ sulam bunga.... harga aku x kisah.. janji kau dpt gaun tu pun da ckup... aku ni bkn kaki shopping... tp klau aku kluar tu... mcm x besok la jwb nye tu yg aku jrang kluar shopping... aritu... aku habis kn rm2000 dlm mase 2days.. pegi shopping.. x pe.. mak x thu.... coz gune duit sendri.. aku g shopping kat mid valley, sogo, times square, klcc,ioi mall, rase nye tu je kot.... x ingat lah... tp sape kuar shopping ngan aku ni... kene byk bersabar la coz aku ni cerewet skit... klau bju tu x kene ngan taste aku... x nk lah kn..biase nye aku kuar dr pg.. start kol 10 am hingga lah 12 mid night.. hahaha....

No comments:

Post a Comment